5 Temmuz 2009 Pazar

New York'ta Çifte Kupa Töreni

Alınmış kupalara Bertan'ın gösterdiği umursamazlığa, 'adam sen de'ciliğe morali bozulan fanatik Beşiktaşlı New York Büyükşehir Belediye Başkanı Bloomberg, çifte kupanın 8 pare top atışıyla kutlanmasını emretti.

İşte elimize bu gece New York'taki törenlerden geçen görüntüler:






4 yorum:

pissed dedi ki...

bunu ege'nin basliginda adam gibi ifade edemedim, burada anlatmaya calisayim bari

ay olmus temmuz, baskan hala kupayla gezip zart besiktaslilar dernegi, zurt besiktaslilar cemiyetinde cifte kupa kutlamasi yapiyor, fakat transferde yarrak gibiyim. nihat da askere gitmis simdi, sezon hazirligina katilmasina bir ay var. ferrari de cikmaza girmis sanirim, takim o kadar hazir degil ki. ama biz hala kupa kutluyoruz.

ama bana esas batan tarafi "got kalkmasi" korkusu sanirim, hala 2 kupanin lafini etmeye gerek yok, ozellikle kac senedir ne kadar basarisiz oldugumuzu dusununce hic gerek yok. tabi ki deli gibi sevindim ve hala bakinca bu kadar kisitli bir kadroyla 2 kupa almis olmamiz bana inanilmaz geliyor, ama onumuzde sampiyonlar ligi gibi bir hedef var ve biz hic hic hic hic hazir degiliz. iste bu yuzden hala 2 kupadan bahsetmek, "nasil koyduk" demek got kalkikligi gibi geliyor, lafonten masali edasiyla got olacaz gibi hissediyorum, o yuzden korkuyorum.

serkan dedi ki...

Bertan'ın paragrafını tercüme edeyim nacizane...TOTEM:))

bu benim derbilerde yaptığım "abi fb çok iyi, kadro süper kesin bu maç 3 yeriz, bak çok rahatım heyecanlanmıyorum bile her atak gol" diyip içten içe sessiz sessiz heyecanlanıp çaktırmamaya çalışmama benziyor...anlıyoruz ve seviyoruz seni bertan:)

ama nasıl aldık iki kupayı birden :P:))

Adsız dedi ki...

Bertan, hepimiz aynı kaygıları taşıyoruz aşağı yukarı, paylaşıyoruz düşüncelerini ama hiç de bir şey yapmadık değil.

Fener, Bilica dışında hangi yabancı transferini gerçekleştirdi. Galatasaray Keita dışında ne yaptı? Onların kadroları çok mu iyi? Üstelik ŞL grup maçlarının başlamasına daha çok var dolayısıyla transfer döneminin son zamanlarında bile bir transfer yapsak, çok büyük bir sorun teşkil etmez.

Söylediklerin tabii ki önemli. Kalacak-gidecek-gelecek futbolcular tam anlamıyla belli olsa tabii ki her şey daha güzel olur, daha verimli olur ama panik yapmayalım derim.

Adsız dedi ki...

Post araya kaynadı bu arada...

İşte New York Beşiktaşlı'lar Derneği Başkanı Tuncay T. ve lobisi :)